AnaSayfa / Genel / Kahve falında azık görmek

Kahve falında azık görmek

Kahve falında azık görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına alamet eder.

Kahve falında azık gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında yol azığı görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında azık hazırlamak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet eder.

Kahve falında azık almak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, büyük bir yükten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında azık görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir