AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürücü olmak

Kahve falında sürücü olmak

Kahve falında sürücü olmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, başarı ve zafer kazanacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sürücü olmak gördüyseniz:

  • Başarılı olmak istiyorsanız pratik olmalısınız.

Kahve falında sürücü kursu görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kadın sürücü görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kişinin afiyette kalacağına inanılır.

Kahve falında sürücü belgesi görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürücü kursuna gitmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine delalettir.

Kahve falında sürücü olmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürücüsüz araba görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürücüsü olmayan araba görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürücü görmek malının artmasını sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir