AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürpriz yemek

Kahve falında sürpriz yemek

Kahve falında sürpriz yemek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, zor durumların sona ereceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürpriz yemek gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeylere zorlayan kişiler suçluluk hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında sürpriz yemek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında sürpriz düğün görmek zayıflayacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına işaret eder.

Kahve falında sürpriz doğum günü kutlamak belalara denk gelmeyeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürpriz nikah görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğine sürpriz yapmak iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum günü sürprizi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine sürpriz yapmak makamının tehlikeye gireceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına inanılır.

Kahve falında sürpriz yapıldığını görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir