AnaSayfa / Genel / Kahve falında sure okuyan birini görmek

Kahve falında sure okuyan birini görmek

Kahve falında sure okuyan birini görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, tartışmaların sona ereceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sure okuyan birini gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında fatiha suresinin okunduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında bakara suresinin okunduğunu görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, günlerini bunun için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında sure okuyamamak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında yasin suresini okumaya çalışmak iyi bir patron olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında alak suresinin okunduğunu görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yasin suresini okuyamamak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nas suresini okuyamamak işinde çok büyük bereket göreceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sure okuyarak uyanmak iyi günler yaşayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir