AnaSayfa / Genel / Kahve falında şüpheye düşmek

Kahve falında şüpheye düşmek

Kahve falında şüpheye düşmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında şüpheye düşmek gördüyseniz:

  • Kafanızın karışık olması istikrarsız bir profil çizmenize neden olabilir.

Kahve falında şüpheye düşmek yetki ve söz sahibi olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğundan şüphelenmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden şüphelenmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şüphe etmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında şüphe görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinden şüphelenmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine delalettir.

Kahve falında hamilelikten şüphelenmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında eşinden şüphe duymak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir