AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümüklü böcek toplamak

Kahve falında sümüklü böcek toplamak

Kahve falında sümüklü böcek toplamak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sümüklü böcek toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konular henüz istediğiniz şekilde şekillenmemiş veya size boyun eğmemiş olabilir.

Kahve falında sümüklü böcek toplamak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sümüklü böcek kabuğu görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde sümüklü böcek görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine inanılır.

Kahve falında sümüklü böcek kusmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına alamet eder.

Kahve falında siyah sümüklü böcek görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, konforundan da ödün vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sümüklü böcek görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü sümüklü böcek görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine inanılır.

Kahve falında kocaman sümüklü böcek görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir