AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan birini kurtarmak

Kahve falında sudan birini kurtarmak

Kahve falında sudan birini kurtarmak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, onların güvenini sarsacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sudan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Gücünüzü gösterin.

Kahve falında sudan insan kurtarmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına alamet eder.

Kahve falında sudan birini kurtarmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan kurtarmak büyük bir kavgaya tutuşacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına işarettir.

Kahve falında kediyi sudan kurtarmak kazancının düşeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine rivayet eder.

Kahve falında sudan bebek kurtarmak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sudan köpek kurtarmak çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, kişinin kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında çocuğu sudan kurtarmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sudan kurtarmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir