AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda tomruk görmek

Kahve falında suda tomruk görmek

Kahve falında suda tomruk görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet eder.

Kahve falında suda tomruk gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerde, ticari konularda veya aşk hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ilerlemenizi engelleyebilecek hiçbir mani bulunmuyor.

Kahve falında suda tomruk görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında tomruk taşımak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç tomruk görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işaret eder.

Kahve falında tomruk yığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına delalet eder.

Kahve falında tomruk yüklü kamyon görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tomruk ağaç görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çam tomruğu görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ağaç tomruğu görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, mesleğindeki başarısının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir