AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yüzüne çıkmış balık görmek

Kahve falında su yüzüne çıkmış balık görmek

Kahve falında su yüzüne çıkmış balık görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, geriye doğru gideceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, çözümlere kavuşacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında su yüzüne çıkmış balık gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Kahve falında su yüzüne çıkan balık görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su yüzüne çıkmış balık görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yunus balığını yüzerken görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derisi yüzülmüş balık görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, mesleğindeki başarısının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzen canlı balık görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzerek balık tutmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sağlık içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüzen yunus balığı görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters yüzen balık görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir