AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrılmış sevgili görmek

Kahve falında ayrılmış sevgili görmek

Kahve falında ayrılmış sevgili görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, düşmanlarının güçleneceğine yorulur.

Kahve falında ayrılmış sevgili gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya bir süredir görmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayrılmış sevgiliyle barışmak özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayrılmış sevgili görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle ayrılık görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden ayrılıp ağladığını görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, yalan söylemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayrı sevgiliyi görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliden ayrı kalmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, başarısızlığa düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayrılan sevgiliyle barışmak güzel bir haber almaya, işlerinin her geçen gün düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrı olan sevgiliyi görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir