Kahve falında su motoru görmek

Kahve falında su motoru görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine işaret eder.

Kahve falında su motoru gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi hafife aldıklarını fark edebilirler.

Kahve falında su motoru görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle motora binmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında motorla ağaç kesmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında motorla odun kesmek kişinin afiyette kalacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz motor görmek imkânların günden güne azalacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında motorla gezdiğini görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında motor yarışı yapmak bazı konularda önayak olunacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı motor kullanmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir