AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde gezmek

Kahve falında su içinde gezmek

Kahve falında su içinde gezmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına işarettir.

Kahve falında su içinde gezmek gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda olayları lehinize çevirebilmenizi sağlayacak fikirler bulabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde gezmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde gezmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında denizin içinde gezmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında araba içinde gezmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında inşaat içinde gezmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami içinde gezmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşillikler içinde gezmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine inanılır.

Kahve falında caminin içinde gezmek kariyerinin yükseleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir