AnaSayfa / Genel / Kahve falında stres olmak

Kahve falında stres olmak

Kahve falında stres olmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, dualarının karşılığını alacağına, yüzlerin asılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, işe ve aşa kavuşacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında stres olmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Kahve falında sınav stresi yaşamak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında stres topu görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında stres görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, daha fazla gelir sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında stres olmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında stresli olmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında strese girmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir