AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokaktan kağıt para toplamak

Kahve falında sokaktan kağıt para toplamak

Kahve falında sokaktan kağıt para toplamak işinden uzaklaşacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, en küçük sorunda parlayacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında sokaktan kağıt para toplamak gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Kahve falında sokaktan kağıt para toplamak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sokakta bozuk para toplamak borçlarının kapacağına, dileklerin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sokaktan bozuk para toplamak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt para toplamak her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan kağıt para toplamak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına delalettir.

Kahve falında yoldan kağıt para toplamak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt para topladığını görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde kağıt para toplamak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir