AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofi görmek

Kahve falında sofi görmek

Kahve falında sofi görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında sofi gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla uğraşmanız gerekebilir, ani kararlar almaktan da kaçınılmasında fayda var.

Kahve falında sofi olduğunu görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, rakiplerini alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında sofileri görmek yaşamının tadını çıkaracağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sofi görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine delalettir.

Kahve falında sofi olmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir