AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah zeytin yemek

Kahve falında siyah zeytin yemek

Kahve falında siyah zeytin yemek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah zeytin yemek gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama hevesiniz size saygı duyulmasını sağlarken, sözlerinizi yerine getirememeniz durumunda imajınız zarar görebilir.

Kahve falında büyük siyah zeytin yemek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin yemek görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah zeytin ve ekmek yemek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu siyah zeytin yemek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin yemek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ekmek arası siyah zeytin yemek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalettir.

Kahve falında iri siyah zeytin yemek kazancın gittikçe azalacağına, rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve siyah zeytin yemek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir