AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yılan öldürmek

Kahve falında siyah yılan öldürmek

Kahve falında siyah yılan öldürmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, gelişim içine girileceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, yeni bir yol tutulacağına, sıhhat ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Hayatın tadına varın.

Kahve falında siyah yılan öldürdüğünü görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yılanı öldürmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah yılan öldürmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah yılan öldürmeye çalışmak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yılanı öldürmeye çalışmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz yılan öldürmek refah içinde yaşayacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yılan öldürmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan siyah yılan görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir