AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ve kırmızı ayakkabı görmek

Kahve falında siyah ve kırmızı ayakkabı görmek

Kahve falında siyah ve kırmızı ayakkabı görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, kazancında artış olacağına, başarının düşeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ve kırmızı ayakkabı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz varsa biraz daha sabırlı olun.

Kahve falında siyah kırmızı ayakkabı görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ve siyah ayakkabı görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah ve kırmızı ayakkabı görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı siyah ayakkabı görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yırtık ayakkabı görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bebek ayakkabısı görmek ümitlerinin son bulacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı renkli ayakkabı görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir