AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ve beyaz ekmek görmek

Kahve falında siyah ve beyaz ekmek görmek

Kahve falında siyah ve beyaz ekmek görmek amaçlarına nail olacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında siyah ve beyaz ekmek gördüyseniz:

  • Katıldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında siyah ve beyaz ekmek görmek kişinin esenlik bulacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah ekmek görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, yeni bir ortama girileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah zeytin ve ekmek yemek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ekmek yemek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında siyah ekmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Kahve falında ekmek arası siyah zeytin yemek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz peynir ekmek yemek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz somun ekmek görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir