AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah varlık görmek

Kahve falında siyah varlık görmek

Kahve falında siyah varlık görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah varlık gördüyseniz:

  • Stres atmak için gittiğiniz yerlerde veya yapacağınız ziyaretlerde altından kalkabileceğinizden daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah bir varlık görmek üzeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah varlık görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, çevreye karşı itibarın artacağına inanılır.

Kahve falında insan dışı varlık görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, hem moral hem de çareler bulacağına yorulur.

Kahve falında varlık görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında görünmeyen varlıklardan korkmak insanlarla tartışacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında insan dışı varlıklar görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bedensiz varlık görmek elinin darlıktan kurtulacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ruh varlık görmek Allah’ın yolundan gideceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir