AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah takım elbise almak

Kahve falında siyah takım elbise almak

Kahve falında siyah takım elbise almak aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında siyah takım elbise almak gördüyseniz:

  • İnandığınız bir konuya her şeyinizle adapte olmalısınız.

Kahve falında siyah takım elbiseli erkek görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini siyah takım elbiseyle görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah takım elbiseli görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah takım elbiseli adamlar görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin siyah takım elbise giydiğini görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında siyah takım elbise almak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah takım elbiseli insanlar görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında birine takım elbise almak bir süre belini doğrultamayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir