AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah rugan ayakkabı görmek

Kahve falında siyah rugan ayakkabı görmek

Kahve falında siyah rugan ayakkabı görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında siyah rugan ayakkabı gördüyseniz:

  • Her ne kadar attığınız adımlardan, yaptığınız işlerden veya bazı fikirlerinizin işleyişinden emin olsanızda, eleştirel, otoriter veya esnek olmayan v.b kısımları başka birşeye dönüştürmeniz gerekebilir.

Kahve falında siyah rugan ayakkabı giymek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah rugan ayakkabı görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında rugan ayakkabı görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı rugan ayakkabı görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz rugan ayakkabı görmek haneye nifak gireceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah rugan çizme görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah rugan çanta görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rugan kemer görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir