AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renkte köpek görmek

Kahve falında siyah renkte köpek görmek

Kahve falında siyah renkte köpek görmek Allah’a dua edeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah renkte köpek gördüyseniz:

  • Tembellik veya ihmal imajınıza zarar verebilir ya da gereken değişiklikleri yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında siyah renk köpek görmek sosyal konumunun değişeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah renkte köpek görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah renkli köpek görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri renk köpek görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hayır dualarına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz renk köpek görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı renkli köpek görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı renk köpek görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renk köpek görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir