AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah örümcek görmek

Kahve falında siyah örümcek görmek

Kahve falında siyah örümcek görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, büyük takdir toplanacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına alamet eder.

Kahve falında siyah örümcek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerin veya endişelerin sizi durdurmasına veya engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında sarı siyah örümcek görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah büyük bir örümcek görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yatakta siyah örümcek görmek afiyete ereceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında siyah örümcek öldürmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, daha fazla mal sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında siyah ve büyük örümcek görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında evde siyah örümcek görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, o kişiye zararının dokunacağına alamet eder.

Kahve falında siyah örümcek görmek mutluluk dolu haberler alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük siyah örümcek görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir