Kahve falında siyah kırkayak görmek

Kahve falında siyah kırkayak görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, hayatın yoluna gireceğine, işinden geri kalacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kırkayak gördüyseniz:

  • Fazla dağınık yaşamaktan vazgeçip kendinize düzenli bir yaşam kurmanız gerekiyor.

Kahve falında siyah kırkayak görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kırkayak görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı kırkayak görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırkayaklı görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kırkayak görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında ağzından kırkayak çıktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan kırkayak görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırkayak yemek tartışmalı bir işe girileceğine, işlerin rast gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir