AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah karıncalar görmek

Kahve falında siyah karıncalar görmek

Kahve falında siyah karıncalar görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah karıncalar gördüyseniz:

  • En fazla merak uyandıran fikirlerinizi tedavüle sokabilirsiniz.

Kahve falında siyah karıncalar görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri siyah karınca görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Kahve falında siyah karınca görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kötü haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük siyah karınca görmek kendine olan güvenini yitireceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah karınca görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında siyah büyük karınca görmek güçlendikçe güçleneceğine, çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah karınca öldürmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, aksiliklerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunda karınca görmek ister istemez çok üzüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir