AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ferrari görmek

Kahve falında siyah ferrari görmek

Kahve falında siyah ferrari görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, anlaşmalardan cayılacağına yorulur.

Kahve falında siyah ferrari gördüyseniz:

  • Başkalarını organize etmeye veya harekete geçirmeye çalışarak zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında siyah ferrari görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ferrari görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ferhat ismini görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına alamet eder.

Kahve falında mavi ferrari görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında sarı ferrari görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ferhat göçer görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ferrari araba görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ferrari binmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir