AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah cüzdan almak

Kahve falında siyah cüzdan almak

Kahve falında siyah cüzdan almak mal kaybına uğrayacağına, bereket ve huzur geleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah cüzdan almak gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik ilişkilerinizde çeşitli alternatiflere sahipsiniz.

Kahve falında siyah cüzdan vermek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, işlerinin yolundan çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah cüzdan almak kısmetlerin artacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalettir.

Kahve falında siyah cüzdan kaybetmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah cüzdan görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah cüzdan bulmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah evlilik cüzdanı görmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah erkek cüzdanı görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına delalettir.

Kahve falında siyah para cüzdanı görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir