AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boğazlı kazak görmek

Kahve falında siyah boğazlı kazak görmek

Kahve falında siyah boğazlı kazak görmek başarıdan başarıya koşacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında siyah boğazlı kazak gördüyseniz:

  • Kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında siyah boğazlı kazak görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah boğazlı kazak giymek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz boğazlı kazak görmek bazı kaynakların tükeneceğine, gidilecek yönün belirleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı boğazlı kazak görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz boğazlı kazak giymek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kazak giydiğini görmek kurulu düzenin yıkılacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında siyah kazak çıkarmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine inanılır.

Kahve falında siyah beyaz kazak görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir