AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz akrep görmek

Kahve falında siyah beyaz akrep görmek

Kahve falında siyah beyaz akrep görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz akrep gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması zor bir konu kendini tekrar edebilir.

Kahve falında siyah beyaz akrep görmek kara kara düşünür olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında siyah küçük akrep görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah akrep görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah akrep görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah büyük akrep görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine işarettir.

Kahve falında sarı siyah akrep görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah akrep öldürmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında küçük siyah akrep görmek elindekileri de alıp götüreceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir