Kahve falında siyah balık yemek

Kahve falında siyah balık yemek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çok para kazanılacağına, sağlığının da yerine geleceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ettikleri duanın kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah balık yemek gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Kahve falında siyah balık yemek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında siyah yılan balığı görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah balık tutmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yunus balığı görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah akvaryum balığı görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz balık görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük siyah balık görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah renkli balık görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir