AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ayakkabı hediye etmek

Kahve falında siyah ayakkabı hediye etmek

Kahve falında siyah ayakkabı hediye etmek büyük paralar kazanacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, gücünün azalacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında siyah ayakkabı hediye etmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında siyah ayakkabı hediye almak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ayakkabı hediye etmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında topuklu ayakkabı hediye etmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı hediyesi almak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ayakkabı hediye almak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı hediye görmek zorlukların giderileceğine, kazancının iki kat artacağına yorulur.

Kahve falında renkli ayakkabı hediye almak anne baba duası alınacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında birinden hediye ayakkabı almak dileklerin yerine geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir