AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiş kebap görmek

Kahve falında şiş kebap görmek

Kahve falında şiş kebap görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında şiş kebap gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmalısınız.

Kahve falında kebap şişi görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kazancın arttırılacağına tabir olunur.

Kahve falında şiş kebap pişirmek sorunların günden güne azalacağına, şansının her zaman yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kebab şişi görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında şiş kebap görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, duyguların karşılık bulacağına delalettir.

Kahve falında şiş kebap yemek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine inanılır.

Kahve falında şiş kebab görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine inanılır.

Kahve falında şiş kebap yapmak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine işarettir.

Kahve falında tas kebabı görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir