Kahve falında sırtta taşınmak

Kahve falında sırtta taşınmak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında sırtta taşınmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara olumlu yaklaşmakta zorlanabilirsiniz veya zorlayıcı olaylar sizi yorabilir.

Kahve falında başkasının sırtında taşınmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, isteklerine kulak vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtta taşındığını görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, borç ödemeye inanılır.

Kahve falında sırtta taşınmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, anne babaya müjde verileceğine işaret eder.

Kahve falında başka eve taşındığını görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük evden küçük eve taşınmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, patron koltuğunda oturacağına delalet eder.

Kahve falında kiraya taşınmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında toplanmak taşınmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihini görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top