AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında karınca görmek

Kahve falında sırtında karınca görmek

Kahve falında sırtında karınca görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında karınca gördüyseniz:

  • Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında sırtında karınca görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başında karınca görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta karınca sürüsü görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprakta karınca görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına işaret eder.

Kahve falında karıncaya yemek vermek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında karıncaya ekmek vermek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında karınca ve yumurtası görmek başarı ve zenginlik getireceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında karınca toplamak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir