Kahve falında siper olmak

Kahve falında siper olmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siper olmak gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Kahve falında siper görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, başarıdan başarıya koşacağına işarettir.

Kahve falında siper kazmak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, kazancında artış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siper almak büyük kazançlar sağlayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında siper olmak mal edineceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir