AnaSayfa / Genel / Kahve falında silsile okumak

Kahve falında silsile okumak

Kahve falında silsile okumak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında silsile okumak gördüyseniz:

  • Alelacele tavırlar ise, sizi, kötü anlaşmaların, iş birliklerinin veya ilişkilerin kucağına atabilir.

Kahve falında silsile okumak büyük maddi kazanç elde edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silsile görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz okumak pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkudan dua okumak isteklerine kavuşacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ihlas felak nas surelerini okumak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında kuran yasin okumak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında abese suresini okumak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, mutluluk ve saadete delalet eder.

Kahve falında kuranı yavaş okumak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir