AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifre vermek

Kahve falında şifre vermek

Kahve falında şifre vermek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, ailesini hem gururlandıracağına, sermayesinin boşa gideceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında şifre vermek gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek olanlar yerine, elinizdeki şeyleri iyi değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında şifre görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında şifreli çanta görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şifre yazmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında şifre vermek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına alamet eder.

Kahve falında şifre almak büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şifreli kasa görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına inanılır.

Kahve falında şifreli yazı görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında şifre girmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir