AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıfır arabaya binmek

Kahve falında sıfır arabaya binmek

Kahve falında sıfır arabaya binmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında sıfır arabaya binmek gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Kahve falında beyaz araba binmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına yorulur.

Kahve falında aynı arabaya binmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kalbini kıracağına alamet eder.

Kahve falında arabay binmek düşmanlarının güçleneceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında itfaiye arabasına binmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında lacivert arabaya binmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun arabasına binmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, korkularının üzerine gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kullandığı arabaya binmek endişelerini silip atacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına alamet eder.

Kahve falında askeri arabaya binmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir