AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanla arkadaş olmak

Kahve falında şeytanla arkadaş olmak

Kahve falında şeytanla arkadaş olmak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, dinamik olacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytanla arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işler veya projeler kazançlarınızı arttırmanızı ya da yeni iş birlikleri kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında şeytanla arkadaş olmak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, gülen yüzünün de solacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının şeytan olduğunu görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, iş hayatında rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını şeytan olarak görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı şeytan görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının içine şeytan girdiğini görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını şeytan olarak görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşı şeytan olarak görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin içine şeytan girdiğini görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir