AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanın sesini duymak

Kahve falında şeytanın sesini duymak

Kahve falında şeytanın sesini duymak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında şeytanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında şeytan sesi duymak karlı işlere gireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına delalet eder.

Kahve falında şeytan sesini duymak yöneticilik koltuğuna oturacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanın sesini duymak maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanın ismini duymak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında şeytanı duymak eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan adını duymak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanın adını duymak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, attığı her adımı düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında şeytan ismini duymak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir