AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytandan bir şey almak

Kahve falında şeytandan bir şey almak

Kahve falında şeytandan bir şey almak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, başarılarının takdir edileceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytandan bir şey almak gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor veya siz kafanızda olayları netleştiriyorsunuz.

Kahve falında şeytana benzer bir şey görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytandan bir şey almak yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içine şeytan girmiş birini görmek isyan edeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan çarptığını görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanın güldüğünü görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, mallarının da hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini şeytan olarak görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında şeytana dönüşmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında birini şeytan görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir