AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytan öpmek

Kahve falında şeytan öpmek

Kahve falında şeytan öpmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, malların artacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, ayıplanacağına, büyük bir adım atılacağına, kazancının katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almak istiyorsunuz.

Kahve falında şeytan öpmek kimse ile tartışmayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında şeytanı öpmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan eli görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında şeytan bıçaklamak kolaylıklara kavuşacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında insan içine girmiş şeytan görmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytandan hamile kalmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında insanı şeytan olarak görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılık değiştirmiş şeytan görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir