AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytan olmak

Kahve falında şeytan olmak

Kahve falında şeytan olmak huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytan olmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı yenilikler yapmanız ya da iş hayatınızı ilgilendiren şansları destekleyecek adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında şeytandan korktuğunu görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında şeytana karşı besmele çekmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, mevkie edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının içine şeytan girdiğini görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan taşlamak güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytan tarafından kaçırılmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanı şeytan olarak görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytan görünce dua okumak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında şeytanın yandığını görmek günahtan temizlenmeye, mallarının ve parasının çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir