AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye yardım etmek

Kahve falında sevgiliye yardım etmek

Kahve falında sevgiliye yardım etmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, öz güveninin yerine geleceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliye yardım etmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir teklif üzerinde düşünmeniz istenebilir.

Kahve falında eski sevgiliden yardım istemek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden yardım istemek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye yardım etmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, içine fesat düşeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yardım ettiğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye yardım etmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden yardım almak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında babaya yardım etmek her zaman sevgi göreceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında hamile birine yardım etmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir