AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinden mesaj almak

Kahve falında sevgilisinden mesaj almak

Kahve falında sevgilisinden mesaj almak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinden mesaj almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin mesajını görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj gelmek bir sebeple başka yollar aranacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliden mesaj geldiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, iş hayatında başarılı olmaya delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle mesajlaştığını görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisinin mesaj attığını görmek yardımda bulunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin mesaj atmasını görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj almak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliden mesaj almak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir