AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinden evlenme teklifi almak

Kahve falında sevgilisinden evlenme teklifi almak

Kahve falında sevgilisinden evlenme teklifi almak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, küslükleri bitireceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisinden evlenme teklifi almak gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri içine çekilebilir veya rekabet arzusunda olabilirsiniz.

Kahve falında sevgilisinden evlenme teklifi almak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliden evlenme teklifi almak insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye evlenme teklifi etmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, işlerinde aksama olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden evlenme teklifi almak sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgililik teklifi almak elinin darlıktan kurtulacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden teklif almak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevgili teklifi almak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden evlilik teklifi almak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir