AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin ayrılmak istediğini görmek

Kahve falında sevgilinin ayrılmak istediğini görmek

Kahve falında sevgilinin ayrılmak istediğini görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin ayrılmak istediğini gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle daha kolay anlaşabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin ayrılmak istediğini görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliden ayrılmak istemek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayrılmak istemek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında işten ayrılmak istemek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinden ayrılmak istemek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldıgın sevgiliyle evlenmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliye sarılmak onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiline sarılmak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir