AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin arabasını kullanmak

Kahve falında sevgilinin arabasını kullanmak

Kahve falında sevgilinin arabasını kullanmak kavgalı durumların nihayete ereceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kazancını artıracağına, takdir edilen kişi olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin arabasını kullanmak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarını yatıştırmak veya kafa karışıklıklarını gidermek ya da genel anlamda flu ortamları aydınlatmak görevi size düşebilir.

Kahve falında sevgilinin arabasını kullanmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin araba kullandığını görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin araba kullandığını görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle araba kullanmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında arabayı hızlı kullanmak saygı göreceğine, gönlündeki gibi sevileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının hızlı araba kullandığını görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında antika araba kullanmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının araba kullandığını görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir