AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden kağıt almak

Kahve falında sevgiliden kağıt almak

Kahve falında sevgiliden kağıt almak helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliden kağıt almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları yeniden yapılandırma ya da gruplama arzunuzu dizginlemek zor olabilir.

Kahve falında sevgiliden kağıt almak yeni denemelerde bulunacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden kağıt almak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden kağıt para almak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, işini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yerde kağıt para görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında kağıttan uçak görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında cüzdanda kağıt para görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kağıt para görmek resmi bir göreve getirileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı birinden kağıt para almak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir